Deschidere cursuri de formare - Arhivar, Iaşi

Deschidere cursuri de formare - Arhivar, Iaşi
În data de 01.10.2015, în intervalul orar 10:00-12:00, a avut loc lansarea oficială a cursului "Arhivar" prevăzut în cadrul proiectului cu titlul: "Economie socială - Implicare si responsabilitate" POSDRU 168/6.1/S/145814.

Deschiderea cursului de "Arhivar", a fost posibilă datorită activităţii premergătoare acestei etape şi anume, cea de recutare, consiliere şi informare. Locaţia aleasă a fost Sala de conferinte a Hotelului Majestic, str. Strada Petru Rareș 7,Iasi, care a găzduit un număr aproximativ de 24 persoane, încadrate în grupul ţintă. La eveniment au fost prezenţi cursanţi, formatori şi o parte a echipei de proiect.

În ceea ce priveşte cursul de "Arhivar", trebuie precizat faptul că, acesta are un număr total de 120 ore si se va desfasura in perioada 01.09.2015 – 12.10.2015.

În cadrul deschiderii, cursanţii au avut ocazia să cunoască lectorii, care vor susţine cursurile de formare profesională, prezenţi la eveniment. Aceştia au punctat obiectivele şi indicatorii proiectului, au distribuit celor prezenţi suportul de curs şi materialele necesare derulării acestuia.

Partea de legislaţie nu a fost omisă, motiv pentru care, cursanţii au fost informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, subliniindu-se faptul că, este obligatorie prezenţa la minim 80% din orele de curs.

Raport intocmit de Cristina Popovici – Expert Informare si Publicitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială
Str. Rachetei nr. 3 , Baia Mare, România, 430232
Tel./Fax.: +40 262.222.226
E-mail: assoc@assoc.ro
logo-assoc
logo-accf
logo-adv
logo-aproximar
Copyright © ASSOC Baia Mare - Asistenţă, campanii şi proiecte sociale.
valid: xhtml | css